Om frihet och jämlikhet

Så har då – ÄNTLIGEN – Lunds kommun tagit sitt förnuft om inte till fånga så har man i alla fall kommit i kontakt med det. Nu har de två unga pojkarna som våldtog en flicka ska nu tvingas byta skola så den våldtagna flickan inte ska behöva möta dem mer.

Så mycket är det feministiska regnbågssamhället värt att man offrar en flicka eller ung kvinna på det politiskt korrekta altaret. Alla är ju “offer” säger rektorn….. Ja, två grabbar våldtog en flicka – ja, det är ju onekligen att vara offer.

Hoppas att skolpersonalen får all tänkbar hjälp och samtalsstöd så det kan se sig själva i spegeln varje morgon. Tjejen offrade man för värdelöst relativiserande korrekhet – vilket i bästa fall är rent trams. I sämsta fall en ren tragedi – som för den våldtagna flickans del.

När individens frihet hotas eller kränks SKA jämlikheten överhuvudtaget inte vara med i diskussionen….. Och sedan undrar man varför SD växer. Herregud – hur dumma får människor vara?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s